Hoe kom ik aan mijn digitale lesmateriaal?                 

Inloggen: hier zie je hoe het werkt!

Om gebruik te maken van het lesmateriaal maak je tijdens je eerste login je persoonlijke Van Dijk Account aan op digitaal.vandijk.nl.

Heb je vragen? Hou je klantnummer die je in de orderbevestiging ontving bij de hand. Wij helpen je graag!
Onze contactgegevens en antwoorden op veel gestelde vragen vind je hier.

Klantenservice van Dijk .nl

Boekenlijstnieuws

In deze rubriek word je op de hoogte gehouden van nieuws over de boekenlijst, onvolkomenheden in de boekenlijst en hoe we deze gaan oplossen. Deze informatie zal actueel worden gehouden. Merk je iets wat mogelijk niet klopt, mail het dan aan nkempen@gsf.nl.

  • Bij het inlogscherm wordt gevraagd om het pakketnummer in te voeren. Dit kunt u negeren.
  • Bij alle vrijwillige bedragen en aankopen moet u kiezen voor ja of nee anders kunt u de bestelling niet afronden.
  • Op de boekenlijst is een drietal bedragen toegevoegd met als naam “Schoolfonds” een verklaring voor deze posten staat in een brief die gepubliceerd is onder het kopje “Financiën” op de arhc site. Daar vindt u ook het kostenoverzicht 2016-2017.
  • De boekenlijst is vanaf nu beschikbaar voor schooljaar 2016-2017. Denk eraan: bij bestellen heb je je leerling nummer nodig. (je hoeft géén pakketnummer in te vullen)
  • Ouders van brugklasleerlingen die hier per ongeluk het BSN hebben ingevuld, hoeven zich geen zorgen te maken, Van Dijk Educatie heeft ons verzekerd dat het met de bestelling goedkomt.
  • Als er boeken onterecht op je inleverlijst staan, worden deze niet berekend als je ze niet inlevert. Het innameteam heeft hierover instructies gehad.
  • Bestel op tijd, want te laat bestellen kan betekenen dat je je boeken niet op tijd hebt en dat naleveringskosten berekend worden.
  • Als je een boekenpakket bestelt, dan zit daar alles in wat door school verplicht gesteld is. Alles wat extra wordt aangeboden, is van de webwinkel van Van Dijk Educatie. Je hoeft deze artikelen dus niet bij Van Dijk te bestellen (als je ze al wilt bestellen).

  • Niet meer aan de orde omdat de datum voor het inleveren van de boeken is gepasserd. Zijn de boeken niet ingeleverd dan contact opnemen met van Dijk, zij leggen u uit wat u te doen staat. Op school inleveren kan niet meer.

Leerlingen met Management en Organisatie

Niet inleveren, ook al staan ze op de inleverlijst, maar wèl bewaren (voor volgend jaar)

1.       Management en Organisatie 4vwo 9789042533363
2.       Management en Organisatie 5vwo 9789042533363
3.       Management en Organisatie 5vwo 9789042533400

Leerlingen met Economie in Havo 4
Lesbrieven niet inleveren, ook al staan ze op de inleverlijst, maar wel bewaren (voor volgend jaar).